• 02.12.2019 Overname en doorontwikkeling Het Sprookjesbos

  We hebben Innoxite Leisure Operations succesvol geholpen met het verwerven van ‘Het Sprookjesbos’ Valkenburg (Limburg). Het is een populaire bestemming voor gezinnen met jonge kinderen, gethematiseerd op basis van sprookjes. Innoxite beheert het park sinds medio 2019 en de omzet en prestatie zijn al fors verhoogd door verbeteringen in marketing, merchandising en evenmenten.

  Maar dat is niet alles: de nieuwe exploitant kan het komende jaar nieuwe attracties toevoegen en de thematisering verder verbeteren. Imagine Leisure heeft de financiering hiervoor geregeld. De eerste attracties zijn al ingepland, waaronder een trein uit het stenen tijdperk en een vliegend tapijt.

  Innoxite en Imagine Leisure hebben samen een uitgebreid strategisch plan opgesteld. Hierdoor kan de exploitant werkzaamheden ondernemen om het park verder te verbeteren. Het plan omvat nieuwe attracties en meer faciliteiten om de gastenervaring te verbeteren en de weersafhankelijkheid te verminderen. Het park zal hiermee in de toekomst een ​​breder publiek aantrekken.

 • 28.10.2019 Acquisitie Leisure Drenthe

  De provincie Drenthe heeft de ambitie om meer bezoekers naar de regio te trekken. Imagine Leisure heeft de opdracht gekregen om nieuwe bezoekersattracties te verwerven en de bestaande faciliteiten te versterken.

  Om deze ambitie te realiseren, is de eerste stap het creëren van een duidelijk beeld van de bestaande voorzieningen en de ambities en doelen van verschillende belanghebbenden in de provincie. Dit omvat marktanalyse en interviews met de verschillende stakeholders.
  Gebaseerd op de informatie van deze fase, is stap twee het opstellen van een strategisch plan, inclusief doelen, quick-wins en langetermijndoelen. Dit wordt vertaald naar concrete stappen om de doelen daadwerkelijk te bereiken en bezoekersattracties naar de regio te krijgen. Na het opstellen van het plan, voeren we het plan ook uit.

 • 15.10.2019 Concept opgeleverd voor TT World Assen

  We hebben ons laatste project voltooid: het ontwikkelen van een concept om het hele jaar door bezoekers naar TT World te trekken. Dit terrein is gelegen naast het TT Circuit Assen, waar internationale motorsportevenementen worden georganiseerd, zoals de MotoGP, World en de Motocross of Nations. Het legendarische circuit ligt aan de rand van de stad Assen. Een populaire locatie, echter, bezoekers kwamen voor eenmalige evenementen. Onze klant heeft ons gevraagd een concept te ontwikkelen waarmee deze plek een bestemming op zichzelf werd en we zijn trots op de resultaten die we hebben geleverd! Hopelijk kunnen we snel de vervolgstappen zetten in realisatie.

  Lees Meer
 • 02.10.2019 Imagine Leisure special invitation Mapic, Cannes.

  Imagine Leisure nodigt leisure exploitanten uit voor de Mapic in Cannes. Deze wordt gehouden van 13 tot en met 15 november. Op 12 november is er een speciaal event, volledig gewijd aan de meerwaarde van Leisure en Entertainment voor de retail industrie.

  Leisure Day is het nieuwe internationale evenement om onvergetelijke ervaringen voor fysieke ruimtes te creëren. Het dagvullende evenement verwelkomt vrijetijdsaanbieders, variërend van e-gaming en themaparken tot livemuziek, musea, kunstgalerijen, wellness en eten, evenals retailers, merkeigenaren, leveranciers, stadsplanners, media, architecten en projectontwikkelaars.

  Het event wordt bezocht door 500 deelnemers, waaronder vrijetijdsoperators en -leveranciers, merkeigenaren en media, stedenbouwkundigen en steden, architecten, retailers en projectontwikkelaars om samen nieuwe duurzame bedrijfsmodellen te creëren.

  Voor meer informatie over de Mapic Leisure Day en om uw uitnodiging aan te vragen, bezoekt u de officiële website van de Mapic Leisure Day. Typ bij het invullen van het formulier 'Imagine Leisure' bij 'I am invited by' Mapic Partner. We kijken ernaar uit u daar te ontmoeten.

  Lees Meer
 • 06.08.2019 Congres leisure & vastgoed

  Op 26 september begeleidt Imagine Leisure het Leisure & Vastgoed congres georganiseerd door Vastgoedjournaal.nl. Met interessante sprekers zoals, Robert van Overdijk (Circuit), Dirk Lips (Libema), Rene Sleeven (Merlin Entertainments) en Peter Mulder (MeyerBergman Erfgoed Groep). Er wordt onder andere gesproken over ontwikkelingen in de markt, kansen in Nederland, concepten en taxatie.
   

  Het congres start om 12:00 uur en vindt plaats op het circuit in Zandvoort. Aanmelden kan via de website.