Imagine Leisure

Van droom naar werkelijkheid

Imagine Leisure ontwikkelt bezoekersattracties, themaparken, musea, brand experiences en multifunctionele voorzieningen. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een stad of regio als toeristische bestemming. Voor vastgoedontwikkelaars of -eigenaars leveren we turn-key vrijetijdsvoorzieningen of ontwikkelen we een uniek concept. Bestaande exploitanten helpen we met uitbreiding of doorontwikkeling.

Wij verzorgen alle stappen die nodig zijn. Van A tot Z.

IK BEN EEN... exploitant

Met een wens voor meer bezoekers, meer inkomsten, een betere gastervaring, uitbreiding of groei van het bedrijf.

Lees meer
IK BEN EEN... vastgoedontwikkelaar

Op zoek naar meer bezoekers door turn-key attracties of een uniek concept.

Lees meer
IK BEN EEN... gemeente of provincie

Met de ambitie om meer bezoekers te trekken, te spreiden of langer te laten verblijven.

Lees meer

Imagine Leisure werkt samen met de beste bedrijven in de branche. We hebben een internationaal netwerk van professionals van wereldklasse, om topkwaliteit te leveren en dromen waar te maken. Ieder van hen is gespecialiseerd in verschillende stappen van het proces. Imagine Leisure is een lid van IAAPA, de wereldwijde vereniging voor de attractie industrie.

 • Imagine Leisure understands the needs of government, attraction operators and investors and brings together the right teams and knowledge base to deliver successfull, viable projects. The team is highly skilled and well connected but also a pleasure to work with. Michael Collins - LDP (partner)
 • Carolien and Raymond are kind professionals in the leisure industry. They have made a market study for Koezio for a project in The Netherlands. Our discussions were always interesting and have helped us to improve our expansion strategy for this country. Bertrand Delgrange - Koezio (attractie)
 • Imagine Leisure is de perfecte partner voor wensen die voor veel anderen te ver gaan. Ze helpen op een uiterst prettige en persoonlijke manier om dromen van de klant werkelijkheid te maken. Mark de Ruiter - Innoxite (pretpark exploitant)

Nieuws & Updates
 

 • 06.08.2019 Congres leisure & vastgoed

  Op 26 september begeleidt Imagine Leisure het Leisure & Vastgoed congres georganiseerd door Vastgoedjournaal.nl. Met interessante sprekers zoals, Robert van Overdijk (Circuit), Dirk Lips (Libema), Rene Sleeven (Merlin Entertainments) en Peter Mulder (MeyerBergman Erfgoed Groep). Er wordt onder andere gesproken over ontwikkelingen in de markt, kansen in Nederland, concepten en taxatie.
   

  Het congres start om 12:00 uur en vindt plaats op het circuit in Zandvoort. Aanmelden kan via de website.

  Lees Meer
 • 03.06.2019 Acquisitie Leisure Drenthe

  De provincie Drenthe heeft de ambitie om meer bezoekers naar de regio te trekken. Imagine Leisure heeft de opdracht gekregen om nieuwe bezoekersattracties te verwerven en de bestaande faciliteiten te versterken.

  Om deze ambitie te realiseren, is de eerste stap het creëren van een duidelijk beeld van de bestaande voorzieningen en de ambities en doelen van verschillende belanghebbenden in de provincie. Dit omvat marktanalyse en interviews met de verschillende stakeholders.
  Gebaseerd op de informatie van deze fase, is stap twee het opstellen van een strategisch plan, inclusief doelen, quick-wins en langetermijndoelen. Dit wordt vertaald naar concrete stappen om de doelen daadwerkelijk te bereiken en bezoekersattracties naar de regio te krijgen. Na het opstellen van het plan, voeren we het plan ook uit.

  Lees Meer
 • 01.05.2019 Imagine Leisure op congres GCDN

  Imagine Leisure is uitgenodigd om te spreken op het jaarlijkse congres van het Global Cultural Districts Network (GCDN). Het GCDN werkt aan samenwerken en kennisdelen van creatieve en culturele districten, kwartieren en clusters over de hele wereld.

  We zijn uiteraard zeer vereerd dat we deel mogen nemen aan dit congres dat zich richt op experiences, kunst, leisure en cultuur. De sessie gaat over de ontwikkeling van experiences, de wijze waarop entertainment en kunst steeds meer samensmelten en wat de behoefte is van de klant.

  Lees Meer