Imagine Leisure

Van droom naar werkelijkheid

Imagine Leisure ontwikkelt bezoekersattracties, themaparken, musea, brand experiences en multifunctionele voorzieningen. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een stad of regio als toeristische bestemming. Voor vastgoedontwikkelaars of -eigenaars leveren we turn-key vrijetijdsvoorzieningen of ontwikkelen we een uniek concept. Bestaande exploitanten helpen we met uitbreiding of doorontwikkeling.

Wij verzorgen alle stappen die nodig zijn. Van A tot Z.

IK BEN EEN... exploitant

Met een wens voor meer bezoekers, meer inkomsten, een betere gastervaring, uitbreiding of groei van het bedrijf.

Lees meer
IK BEN EEN... vastgoedontwikkelaar

Op zoek naar meer bezoekers door turn-key attracties of een uniek concept.

Lees meer
IK BEN EEN... gemeente of provincie

Met de ambitie om meer bezoekers te trekken, te spreiden of langer te laten verblijven.

Lees meer

Onze klanten

Imagine Leisure werkt voor een breed scala aan klanten, maar eenieder heeft een droom om leisure te creëren, heontwikkelen, toevoege, uitbreiden of verbeteren. We helpen ze met elke stap die nodig is om deze droom te realiseren.
Een aantal klanten:

  • Imagine Leisure understands the needs of government, attraction operators and investors and brings together the right teams and knowledge base to deliver successfull, viable projects. The team is highly skilled and well connected but also a pleasure to work with. Michael Collins - LDP (partner)
  • Carolien and Raymond are kind professionals in the leisure industry. They have made a market study for Koezio for a project in The Netherlands. Our discussions were always interesting and have helped us to improve our expansion strategy for this country. Bertrand Delgrange - Koezio (attractie)
  • Imagine Leisure is de perfecte partner voor wensen die voor veel anderen te ver gaan. Ze helpen op een uiterst prettige en persoonlijke manier om dromen van de klant werkelijkheid te maken. Mark de Ruiter - Innoxite (pretpark exploitant)

  De beste partners

  Imagine Leisure werkt samen met de beste bedrijven in de branche. We hebben een internationaal netwerk van professionals van wereldklasse, om topkwaliteit te leveren en dromen waar te maken. Ieder van hen is gespecialiseerd in verschillende stappen van het proces. Imagine Leisure is een lid van IAAPA, de wereldwijde vereniging voor de attractie industrie.

  Nieuws & Updates
   

  • 28.10.2019 Acquisitie Leisure Drenthe

   De provincie Drenthe heeft de ambitie om meer bezoekers naar de regio te trekken. Imagine Leisure heeft de opdracht gekregen om nieuwe bezoekersattracties te verwerven en de bestaande faciliteiten te versterken.

   Om deze ambitie te realiseren, is de eerste stap het creëren van een duidelijk beeld van de bestaande voorzieningen en de ambities en doelen van verschillende belanghebbenden in de provincie. Dit omvat marktanalyse en interviews met de verschillende stakeholders.
   Gebaseerd op de informatie van deze fase, is stap twee het opstellen van een strategisch plan, inclusief doelen, quick-wins en langetermijndoelen. Dit wordt vertaald naar concrete stappen om de doelen daadwerkelijk te bereiken en bezoekersattracties naar de regio te krijgen. Na het opstellen van het plan, voeren we het plan ook uit.

   Lees Meer
  • 15.10.2019 Concept opgeleverd voor TT World Assen

   We hebben ons laatste project voltooid: het ontwikkelen van een concept om het hele jaar door bezoekers naar TT World te trekken. Dit terrein is gelegen naast het TT Circuit Assen, waar internationale motorsportevenementen worden georganiseerd, zoals de MotoGP, World en de Motocross of Nations. Het legendarische circuit ligt aan de rand van de stad Assen. Een populaire locatie, echter, bezoekers kwamen voor eenmalige evenementen. Onze klant heeft ons gevraagd een concept te ontwikkelen waarmee deze plek een bestemming op zichzelf werd en we zijn trots op de resultaten die we hebben geleverd! Hopelijk kunnen we snel de vervolgstappen zetten in realisatie.

   Lees Meer
  • 02.10.2019 Imagine Leisure special invitation Mapic, Cannes.

   Imagine Leisure nodigt leisure exploitanten uit voor de Mapic in Cannes. Deze wordt gehouden van 13 tot en met 15 november. Op 12 november is er een speciaal event, volledig gewijd aan de meerwaarde van Leisure en Entertainment voor de retail industrie.

   Leisure Day is het nieuwe internationale evenement om onvergetelijke ervaringen voor fysieke ruimtes te creëren. Het dagvullende evenement verwelkomt vrijetijdsaanbieders, variërend van e-gaming en themaparken tot livemuziek, musea, kunstgalerijen, wellness en eten, evenals retailers, merkeigenaren, leveranciers, stadsplanners, media, architecten en projectontwikkelaars.

   Het event wordt bezocht door 500 deelnemers, waaronder vrijetijdsoperators en -leveranciers, merkeigenaren en media, stedenbouwkundigen en steden, architecten, retailers en projectontwikkelaars om samen nieuwe duurzame bedrijfsmodellen te creëren.

   Voor meer informatie over de Mapic Leisure Day en om uw uitnodiging aan te vragen, bezoekt u de officiële website van de Mapic Leisure Day. Typ bij het invullen van het formulier 'Imagine Leisure' bij 'I am invited by' Mapic Partner. We kijken ernaar uit u daar te ontmoeten.

   Lees Meer